Blogg

Curve

Professionell flytthjälp i Småland - vi sköter allt


2024-07-03
Här visas mitt 1:a blogginlägg

Det här är FlyttPrinZen 
Vi har alltid strävat efter att bli det självklara valet när det kommer till att välja flyttfirma för både privat- och företagsflytt i Småland. Med vår breda kompetens och engagerade personal kan vi hantera alla typer av flyttar - stora som små. Vi är stolta över vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller våra kunders unika behov.

Vi täcker hela Småland och erbjuder våra tjänster i städer som Värnamo, Eksjö, Nässjö och Vetlanda.

Våra olika flyttjänster
Vårt tjänsteutbud omfattar allt från att flytta möbler från studentlägenheter, till att transportera hela bohag för större hus. Dessutom erbjuder vi hjälp med möbelmontering samt packning och uppackning av hela bohaget eller delar av det, allt beroende på dina specifika behov. Oavsett om du behöver flytta ett enstaka rum eller ett helt hem, kan vi anpassa våra tjänster för att kunna möta dina önskemål. 

För oss är det allra viktigaste att du blir nöjd!

Privatflytt
När det gäller privatflytt tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att din flytt blir så smidig som möjligt. Vi erbjuder en komplett tjänst där vi packar, transporterar och packar upp dina ägodelar, så att du kan släppa flytten helt till oss och fokusera på ditt. Vår erfarna personal behandlar alltid dina möbler och tillhörigheter som om de vore sina egna, vilket innebär att du kan känna dig trygg och säker genom hela flyttprocessen. Vi arbetar helt enkelt med dig, för att skapa en anpassad flyttplan som möter dina behov och tidsramar.

Företagsflytt
Att flytta företaget är ofta en stor och tidskrävande uppgift. Vi har bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport för företag, och vi vet vikten av att skapa en stressfri miljö under flytten så att ni kan återgå till er dagliga verksamhet så snabbt som möjligt. 

Lita på att vi hanterar varenda detalj av er flytt, från planering och packning till transport och uppackning, så att ni kan fokusera på det som är viktigast – ert jobb!

Såhär säger några av våra kunder om oss

Julia på Reco:

“Vi är supernöjda med hela flytten! Proffsigt bemötande från första kontakten tills hela flytten var klar! Bra flexibilitet, tydlig kommunikation, lätta att få kontakt med. Vi upplevde ”flyttarna” som väldigt erfarna och kunniga, med tillgång till bra utrustning och material för att säkerställa att inget kom till skada under transporten. 10/10.”

Tadeus på Reco:

“Mycket trevligt bemötande både före, under och efter flytten. En extra körning till en annan adress på orten var ej heller ngt problem. Arbetet har utförts snabbt, proffsigt, effektivt och enligt överenskommelse till ett konkurrenskraftigt pris. Rekommenderas varmt!!!”

Jalle på Reco:

“Anlitades för flytt mellan Nässjö och Kalmar, bästa flyttfirman jag har haft. Allt från första kontakt tills flytten var färdig sköttes med professionalism, trevlighet och smidighet. Bra med avstämning ett par dagar innan flytten för storlek på bohaget. Alla som var delaktiga i arbetet på flyttdagen var suveränt trevliga och duktiga. Rekommenderar Flyttprinzen starkt. Fantastiskt duktiga.”

Sammanfattning
Behöver du flytthjälp i Småland? Vi vet att det kan kännas stressigt med allt som rör en flytt och vill att du ska känna att du har en trygg och erfaren firma som du kan ringa och ta råd ifrån. Givetvis har vi både transporttillstånd och alla nödvändiga försäkringar.⁠ ⁠ 

Begär en offert enkelt här. Vi återkopplar inom kort och går tillsammans med er igenom alla detaljer inför flytten!

«
»

Begär offert!

Vi återkopplar inom kort och går tillsammans med er igenom alla detaljer inför flytten.

Kundtyp:
Flyttar från:
Hiss
Flyttar till:
Hiss
Offertbegäran gäller:
Övriga önskemål/önskat flyttdatum:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo