Offertförfrågan

house

Privat

paket

Företag

truck

Special transporter &
Express leveranser

Quote Request

house

Private

paket

Business

truck

Special transport &
Express delivery

Flyttfirma mellan städer i Sverige

Låt FlyttPrinZen vara din flyttfirma mellan städer

FlyttPrinZen är idag baserat i Sävsjö, men vi hjälper dig gladeligen med din flytt mellan andra städer också. Vi kan även hjälpa dig som ska flytta utomlands då vi är en flyttfirma för hela Europa. Om du har några frågor, stora som små så får du gärna kontakta oss. Du vet väl även om att du med lätthet kan begära ut en kostnadsfri offert på vår hemsida.

Vi kan vara din flyttfirma vid utlandsflytt

Med vår breda erfarenhet av flyttbranschen och våra trevliga och hårt arbetande anställda så kan vi alltid ställa upp på att hjälpa dig med flytt till ett annat land inom Europa. Vi har allt som krävs för att transportera allt från lättare möbler till tyngre saker så som kassaskåp med lätthet. Oavsett om det gäller en privatflytt eller en företagsflytt så finns FlyttPrinZen alltid tillgängliga för ett nytt jobb.

Givetvis kan vi även hjälpa till med mer än själva transporten. Vi kan bland annat hjälpa till med montering av möbler, ned- och uppackning eller hjälpa till med flyttlådor och dylikt. Vi erbjuder med andra ord en helhetslösning inom flytt oavsett om det handlar om bostad eller företagslokal.

Vi vill bli en ledande flyttfirma i Sverige

Ambitioner är något som är direkt kopplat till hur man uppför sig och sitt bemötande. I vårt fall så siktar vi på att bli det självklara valet av flyttfirma i Sverige. Detta gör att vi alltid kommer med ett leende på läpparna och gott om bärhjälp. Självklart kan vi även bistå med kreativa lösningar vid behov för att se till att jobbet blir gjort på ett säkert och effektivt sätt.

Givetvis så är ytterligare en del av att bli en ledande flyttfirma i Sverige att vi faktiskt erbjuder individuellt utformade lösningar för dig som kund. Detta är något som vi säkerställer bland annat genom de formulär som vi använder oss av för att skapa offerter. Här fyller du i all information som vi kan tänkas behöva för att kunna skapa en så prisvärd och rättvis offert som möjligt.

FlyttPrinZen är din flyttfirma mellan städer

Vi på FlyttPrinZen erbjuder även möjligheten för dig att låta oss vara din flyttfirma mellan städer. Det vill säga att vi gärna hjälper dig att flytta från en stad till en annan, oavsett om du är privatperson eller företagare. När vi hjälper dig att flytta utanför en radie på 8 mil så tillkommer en milkostnad om det inte skulle vara så att vi har kommit överens om en fast kostnad på förväg. Mer detaljer om detta finns tillgängligt på vår hemsida.

Gällande leveranstid så försöker vi alltid att genomföra arbetet så fort som möjligt för att du som kund ska slippa stå och vänta under någon längre tid. Vi är väldigt flexibla med det mesta, så om det skulle vara så att du ändrar dig om något eller har några speciella förfrågningar så kan du alltid ringa oss eller skicka oss ett mejl. Så vad väntar du på, anlita oss som din nästa flyttfirma mellan städer.

Flyttfirma mellan städer i Sverige
Flyttfirma mellan städer i Sverige