Offertförfrågan

house

Privat

paket

Företag

truck

Special transporter &
Express leveranser

Quote Request

house

Private

paket

Business

truck

Special transport &
Express delivery

Om FlyttPrinZen

Flyttfirman Flyttprinzen AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten.

Med vår gedigna erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på medarbetare vill vi efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen i Sverige.

Vi på Flyttprinzen tror på ärlighet och god kundservice i vårt ständiga arbete ute på fältet. Tack vare den inställningen har vi nöjda kunder runt om i Sverige.

Många som valt att anlita oss inför sitt flytt har en tendens att komma tillbaka till oss igen, Vi har dessutom många kunder som mer än gärna hänvisar någon bekant eller arbetskamrat till oss på företaget. Detta är vi otroligt stolta och tacksamma över.

Vi har arbetat hårt och flexibelt för att vara det självklara valet vid privatflytt – och företagsflytt samt biltransporter med utgångspunkt från Sävsjö

Vi arbetar alltid med att din integritet är skyddad och har sekretesskrav då vi exempelvis samarbetar med myndigheter.

Vi har en bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport samt ett öga för att skapa en stressfri miljö under flytten, vi tycker att det ska vara roligt att flytta.

Med utrustning speciellt framtagen för flytt står Flyttprinzen redo att transportera allt från enstaka gods till tunga kassaskåp med mera.

Tack vare vår erfarenhet och ständigt goda bemötande anlitas vi på Flyttprinzen av såväl företag som privatpersoner, större organisationer och myndigheter.

Varje gång du anlitar oss har vi ett mål i sikte; är du som kund nöjd – är vi nöjd.

Vi har F-skattsedel.