Offertförfrågan

house

Privat

paket

Företag

truck

Special transporter &
Express leveranser

Quote Request

house

Private

paket

Business

truck

Special transport &
Express delivery

Företagsflytt & kontorsflytt i hela Sverige

Låt FlyttPrinZen sköta din företagsflytt

Ska du flytta till nya företagslokaler? Då är FlyttPrinZen ditt självklara val. Vi är i dagsläget baserade i Sävsjö, men vi kan självklart hjälpa dig oavsett vart du än befinner dig i Sverige. Du kan enkelt och smidigt kontakta oss för att få en offert framställd så att du vet i ett tidigt skede vad våra tjänster kommer att kosta för just era behov.

Hur du får en offert skapad

Du kan enkelt och smidigt få en offert skapad på vår hemsida. Du behöver då ange information om lokalen som ni ska flytta från, samt lokalen som ni ska flytta till. Denna information inkluderar saker som antal trappor, antal kvadratmeter och om det finns hiss eller inte. Självklart kan vi även hjälpa till med montering eller nedmontering samt packning om så behövs. Allt detta och mer anger du innan du får en offert skapad för att vi ska veta vad ert specifika behov är.

Självklart är det kostnadsfritt att få en offert framställd och du kan förvänta dig ett svar inom en arbetsdag med ett prisförslag. Om du har några frågor eller funderingar som du vill få svar på innan du får en offert skapad för din företagsflytt eller kontorsflytt så kan du givetvis kontakta oss om detta också.

Snabba svar och högkvalitativ service

FlyttPrinZen är stolta över att kunna erbjuda snabba svar till kunder samt att erbjuda en service av högsta kvalitet. Du kan bland annat förvänta dig en offert inom en arbetsdag om du skickar oss en offertförfrågan. Vi svarar självklart i telefon om du skulle ringa oss och om du kontaktar oss via e-post så är vårt mål att besvara dig inom två dagar.

När det gäller den service du kan förvänta dig när du anlitar oss att hantera din företagsflytt så kan den helt enkelt beskrivas som högkvalitativ. Vi har som mål att vara otroligt flexibla och ärlighet är a och o för oss. Våra anställda har en bred erfarenhet inom flyttbranschen och detta i kombination med vårt goda bemötande gör att vi är ett självklart val för er nästa företagsflytt.

Varför du ska välja FlyttPrinZen för företagsflytt och kontorsflytt

Den främsta anledningen till varför du ska välja just oss att hantera er företagsflytt är för att vi alltid arbetar otroligt hårt. Både när det gäller att utföra den fysiska flytten av gods men även när det gäller att du som kund ska känna dig nöjd över ditt beslut att anställa oss. Vårt främsta mål är att du ska bli nöjd, för är du som kund nöjd – är vi nöjd.

Självklart har vi allt som krävs för att hjälpa dig så som F-skattsedel, transporttillstånd och alla transporter som vi utför är försäkrade via vår ansvarsförsäkring. Givetvis så har vi även utrustning som är speciellt framtagen för flytt vilket gör att vi med lätthet kan hjälpa till med allt från lättare möbler till kassaskåp eller pianon. Med alla dessa fördelar så bör FlyttPrinZen vid det här laget vara en självklarhet att anställa vid er nästa företagsflytt, så vad väntar ni på?

Företagsflytt & kontorsflytt i hela Sverige
Företagsflytt & kontorsflytt i hela Sverige