Offertförfrågan

house

Privat

paket

Företag

truck

Special transporter &
Express leveranser

Quote Request

house

Private

paket

Business

truck

Special transport &
Express delivery

Pris för flyttfirma

FlyttPrinZen – en flyttfirma med bra priser

När du väljer att kontakta FlyttPrinZen som flyttfirma så kan du känna dig säker på att du får bra och rättvisa priser. Då varje kund har egna individuella behov så skapar vi offerter för varje kund så att du bara betalar för de tjänster som du är i behov av. Så om du har en flytt på gång så bör du helt klart kontakta FlyttPrinZen om du vill ha en flyttfirma till ett bra pris.

Få en rättvis offert från en pålitlig flyttfirma

Den behovsanalys som vi utför innan vi framställer en offert ser till att du får ett rättvist och bra pris. Istället för att erbjuda fasta priser så föredrar vi som flyttfirma därför att i de allra flesta fall skapa en offert på de efterfrågade tjänsterna. Du får då ange relevant information om lokalen som du ska flytta till, samt lokalen som du flyttar från. Självklart kan vi även hjälpa till med ytterligare delar av flytten så som vid packning och liknande.

Med hjälp av den insamlade informationen och beroende på hur stort avstånd du ska flytta så skapar vi därefter en rättvis offert. Ett stort fokus hos oss är ärlighet. Vi är därför väldigt transparenta med flyttfirmans kostnad när det gäller de tjänster som vi erbjuder. Du kan med andra ord känna dig säker när du väljer att anlita FlyttPrinZen inför din flytt.

Allt du behöver veta om rutavdrag vid flytt

Rutavdrag vid flytt innebär att du kan få upp till 50% av kostnaden reducerad i form av skattereduktion. Det som avgör hur mycket just du kan utnyttja denna skattereduktion är saker som din inkomst samt andra avdrag som du har nyttjat samma år. Just när det gäller rutavdrag vid flytt när du anlitar FlyttPrinZen så är det ditt eget ansvar som kund att ta reda på om du kan utnyttja rutavdrag eller inte.

Den totala kostnaden som du kan dra av kan uppgå till 25 000 kronor eller 50 000 kronor om du är över 65 år. Du kan hitta ytterligare information om rutavdrag på skatteverkets hemsida. Vi rekommenderar helt klart att du som privatperson utnyttjar rutavdrag vid flytt om du har möjlighet till det. Det blir bra mycket billigare för dig som kund.

Känn dig säker med FlyttPrinZen

Som vi har nämnt ovan så är ärlighet en av de viktigaste beståndsdelarna av vår verksamhet. Men vi har även ett par andra saker som vi lägger stor fokus vid på FlyttPrinZen. Vi arbetar till exempel alltid otroligt hårt och gör vårt bästa vid varje arbete. Du som kund ska vara nöjd och känna dig belåten över ditt beslut att anlita oss. Vi lägger även en otroligt stor vikt vid att ha ett gott bemötande för att göra din kundupplevelse så trevlig som möjligt.

Dessa saker i samband med våra rättvisa offerter på flyttfirma och lågt pris gör att ditt val att anställa oss ska kännas som en självklarhet. Vi erbjuder trygghet och kvalitet från vårt första möte tills dess att vi har levererat alla era möbler på slutdestinationen.

Pris för flyttfirma
Pris för flyttfirma