Om FlyttPrinZen

Flyttfirman Flyttprinzen AB - flyttjänster med trygghet och kvalitet i fokus.

Curve
>Om Flyttprinzen

Om FlyttPrinZen

Flyttfirman Flyttprinzen AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten.

Med vår gedigna erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på medarbetare vill vi efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen i Sverige.

Vi på Flyttprinzen tror på ärlighet och god kundservice i vårt ständiga arbete ute på fältet. Tack vare den inställningen har vi nöjda kunder runt om i Sverige.

FlyttPrinzen - det självklara valet av flyttfirma!

Vi arbetar alltid med att din integritet är skyddad och har sekretesskrav då vi exempelvis samarbetar med myndigheter. Vi har en bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport samt ett öga för att skapa en stressfri miljö under flytten, vi tycker att det ska vara roligt att flytta. Med utrustning speciellt framtagen för flytt står Flyttprinzen redo att transportera allt från enstaka gods till tunga kassaskåp med mera. Tack vare vår erfarenhet och ständigt goda bemötande anlitas vi på Flyttprinzen av såväl företag som privatpersoner, större organisationer och myndigheter. Varje gång du anlitar oss har vi ett mål i sikte, är du som kund nöjd så är vi nöjda.

Så här tycker våra kunder

Gillar du kakor?

För att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats placerar vi ovanligt vanliga cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår

Begär offert!

Vi återkopplar inom kort och går tillsammans med er igenom alla detaljer inför flytten.

Kundtyp:
Flyttar från:
Hiss
Flyttar till:
Hiss
Offertbegäran gäller:
Övriga önskemål/önskat flyttdatum:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo