Privattjänster

Vi kan hjälpa dig med allt från möbel flyttar till packning och uppackning av hela bohaget om så önskas.

Curve
Flyttjänster - Privatflytt

Privatflytt

Vi på Flyttprinzen har arbetat hårt för att vara det självklara valet vid privatflytt – och företagsflytt samt biltransporter

Vi kan hjälpa dig med allt från möbelflytt från studentlägenheter till hela bohag för större hus. Vi kan även hjälpa till med möbelmontering samt packning och uppackning av hela bohaget eller bara vissa delar av bohaget om så önskas.

Vi tar väl hand om ditt bohag genom hela flytten och ser till att inte skada varken möbler eller väggar. Att flytta ska vara en rolig och trevlig upplevelse och något att se fram emot, så vi är där för din skull genom hela processen och lätta att nå om frågor dyker upp.

Vi gör din privatflytt till en stressfri upplevelse!

Är det dags för en ny början och en ny bostad? Låt Flyttprinzen ta hand om din privatflytt så att du kan koppla av och njuta av den nya tiden i din nya hem. Vi har lång erfarenhet av allt som handlar om flytt och transport och ett öga för att skapa en stressfri miljö under hela processen.

Vi erbjuder flexibla tjänster och lösningar för att tillgodose dina unika behov och önskemål. Oavsett om du behöver flytta ett enkelt möblemang eller hela din bostad, så har vi den kunskap och erfarenhet som krävs för att göra din flytt till en till en angenäm upplevelse.

Vårt professionella flytt-team här för att säkerställa att allt går enligt planen och att dina saker behandlas med största omsorg. Vi kommer gärna ut för en besiktning av jobbet, lägger upp en tidsplan och hittar ett datum som passar för alla parter.

Låt Flyttprinzen ta hand om din privatflytt så att du kan fokusera på att skapa minnen i din nya hem. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Så här tycker våra kunder

Begär offert!

Vi återkopplar inom kort och går tillsammans med er igenom alla detaljer inför flytten.

Kundtyp:
Flyttar från:
Hiss
Flyttar till:
Hiss
Offertbegäran gäller:
Övriga önskemål/önskat flyttdatum:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo