Priser

Flyttfirman Flyttprinzen AB grundades med visionen att trygghet och kvalitet skall stå före allt annat i verksamheten. Med vår gedigna erfarenhet inom flytt och transport samt extremt höga krav på medarbetare vill vi efterlämna den högsta möjliga kvalitetsstämpeln i flyttbranschen i Sverige.

Curve
FlyttPrinZen – en flyttfirma med bra priser

FlyttPrinZen – en flyttfirma med bra priser

När du väljer att kontakta FlyttPrinZen som flyttfirma så kan du känna dig säker på att du får bra och rättvisa priser.

Då varje kund har egna individuella behov så skapar vi offerter för varje kund så att du bara betalar för de tjänster som du är i behov av.

Har en flytt på gång så bör du helt klart kontakta FlyttPrinZen om du vill ha en flyttfirma till ett bra pris.

Flytta enkelt med Flyttprinzen - Priser du kan lita på!

Flytten till ditt nya hem kan vara en stressig och kostsam process men med Flyttprinzen behöver det inte vara så. Vi på Flyttprinzen har bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport och vi vet att en flytt är mycket mer än bara att flytta dina saker från ett ställe till ett annat. Vi har ett öga för att skapa en stressfri miljö under flytten för dig och dina älskade saker.

Vårt team är flexibla för att kunna tillgodose dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver flytta ett enkelt möbelstycke eller hela din verksamhet har vi lång erfarenhet av både stora och små projekt. Vi kommer gärna ut och gör en besiktning av jobbet för att lägga upp en tidsplan och kolla på datum som passar bäst för alla parter.

Våra priser är konkurrenskraftiga och du kan alltid räkna med en transparent och öppen kommunikation från oss. Vi tror på att ge våra kunder en trygg och stressfri upplevelse från början till slut och vi strävar alltid efter att leverera det lilla extra.

Så om du letar efter en pålitlig och professionell flyttfirma, tveka inte att kontakta oss på Flyttprinzen. Vi garanterar en enkel och bekymmersfri flytt, till ett pris du kan lita på.

Så här tycker våra kunder

Begär offert!

Vi återkopplar inom kort och går tillsammans med er igenom alla detaljer inför flytten.

Kundtyp:
Flyttar från:
Hiss
Flyttar till:
Hiss
Offertbegäran gäller:
Övriga önskemål/önskat flyttdatum:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo