Företagstjänster

Vi är flexibla för att kunna tillgodose era behov och önskemål, i stort och smått.

Curve
Flyttjänster - Företagsflytt

Företagsflytt

Vi på Flyttprinzen har bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport samt ett öga för att skapa en stressfri miljö under flytten.

Vi är flexibla för att kunna tillgodose era behov och önskemål. Så behöver ni flytta ett arkivskåp eller gäller det hela er  verksamhet, så har vi lång erfarenhet av både stora och små projekt.

Vi kommer gärna ut och gör en besiktning av jobbet och lägger upp en tidsplan och kollar på datum som skulle passa bra för alla parter. Har ni några frågor så är det alltid enkelt att nå oss.

Flyttprinzen – En professionell och stressfri lösning för din företagsflytt!

Att flytta företaget är ofta en stor och tidskrävande uppgift. Du har redan tillräckligt mycket att tänka på med din dagliga verksamhet, så låt Flyttprinzen ta hand om flytten åt dig. Vi har bred erfarenhet inom allt som handlar om flytt och transport, och vi vet vikten av att skapa en stressfri miljö under flytten för att säkerställa att du kan återgå till din dagliga verksamhet så snabbt som möjligt.

Vår erfarna och kunniga personal kommer att säkerställa att allt går smidigt från början till slut. Vi är flexibla för att kunna tillgodose era behov och önskemål, och vi har lång erfarenhet av både stora och små företagsflyttar. Vi kommer gärna ut och gör en besiktning av jobbet, lägger upp en tidsplan och kollar på datum som skulle passa bra för alla parter.

Vår målsättning är alltid att leverera den premiumkänslan från vår första kontakt, genom hela uppdraget och därefter. Vi är stolta över vår höga servicekvalitet och vår personal är alltid hjälpsamma och tillgängliga för att besvara frågor.

Låt Flyttprinzen ta hand om din företagsflytt och du kan vara säker på att du får en stressfri, smidig och framgångsrik flytt. Kontakta oss idag för att boka din företagsflytt!

Så här tycker våra kunder

Begär offert!

Vi återkopplar inom kort och går tillsammans med er igenom alla detaljer inför flytten.

Kundtyp:
Flyttar från:
Hiss
Flyttar till:
Hiss
Offertbegäran gäller:
Övriga önskemål/önskat flyttdatum:
Jag godkänner er sekretesspolicy
logo